Gaby den Held - Godenspijs
GABY DEN HELD
           
                         
GODENSPIJS

De culinaire site wordt niet meer bij gehouden. 
Van 2002 tot 2008 heeft schrijver Gaby den Held tientallen recensies gepubliceerd van restaurant bezoeken. Hoewel het mooie verhalen zijn, is de informatie niet meer up to date en in een aantal gevallen bestaat het restaurant zelfs niet meer. Daarom zijn ze van de site verwijderd. 

De culinaire artikelen zijn nu te vinden onder: BLOGS.

De focus ligt nu op het schrijven van romans. 
Gaby's debuutroman MAAN is november 2015 verschenen bij uitgeverij IJzer.

Dit is niet bepaald het doorsnee verhaal over verliefde pubers. Maan woont met zijn excentrieke moeder Saskia, de weduwe van de rijke koopman Lambert Humalda, in een groot huis aan de rand van het Friese 
Dantumadiel. Rik is verliefd op de beeldschone Maan, maar raakt in verwarring als deze hem vertelt dat hij eigenlijk een meisje is. 

Gaby's tweede roman REÜNIE zal oktober/november 2017 verschijnen, eveneens bij IJzer.​

Dorian Pots arriveert op een zonnige meidag in Diepenheim, de stad van zijn jeugd. Hij denkt een nieuw leven te beginnen met zijn vroegere kalverliefde Jasper van Vliet. Maar dan ziet hij Titus Balkenhol op het terras van café Boonk, gekleed in een blauwe bolletjesjurk. Deze oude schoolkameraad tegen wil en dank zegt tegen hem: ‘Tot vanavond bij de reünie van onze oude schoolklas.’ Reünie? Waarom weet Dorian daar niets van? Zijn vroegere klasgenoten hebben nog meer verrassingen in petto. Ingrediënten voor een even grimmige als vermakelijke tragikomedie over pestkoppen, hun slachtoffers en een klasse reünie die zich als wraak­oefening ontpopt.

Bestellen bij IJzer